Velkommen til Sinem Demir Nordsjællands nye Folketingskandidat

På vores medlemsmøde 6. juni havde vi besøg af vores nye dygtige folketingskandidat Sinem Demir, hvor vi også slår et slag for at stoppe tilbage sendelser af syriske flygtning. VI HAR PLADS!

 

 

Sinem Demir er Enhedslistens nye folketingskandidat i Nordsjælland, valgt på Enhedslisten årsmøde i maj 2021.
Sinem er 29 år – en energifyldt og kæmpende socialist – Det bliver spændende at arbejde sammen med hende.
Sinem skriver om sig selv:

”Jeg er tjener og tillidsrepræsentant, men er i øjeblikket konfliktramt grundet en arbejdskonflikt mellem min fagforening og nu tidligere arbejdsplads, Jensens Bøfhus. Udover mit faglige arbejde som tjener og tillidsrepræsentant, er jeg medlem af 3F Københavns bestyrelse, og har siden 2018 været ansat hver sommer til at være hovedkoordinatorer på Jobpatruljen i Region Hovedstaden. Altså har jeg siden 2018 også kørt rundt i de Nordsjællandske byer for at møde unge på deres arbejdspladser, og tale om deres lønforhold, arbejdsmiljø og generelle rettigheder. Derudover er jeg også meget engageret i at sætte en stopper for det voksende prekære arbejdsmarked, der især viser sit grimme ansigt i både bud brancher, lagerarbejde, hos chauffører og i restaurationsbranchen.

Jeg er medlem af Socialudvalget og Beskæftigelses- og Integrationsudvalget i Københavns Kommune, hvor jeg bl.a. har været med til at sikre, at rådighedsbeløbet for socialt udsatte er blevet hævet, og fremover vil reguleres automatisk og følge udviklingen. Derudover også sat fokus på kommunens samarbejde med Intervare A/S, som er moderselskab til Nemlig.com.
Jeg er medlem af Enhedslistens Hovedbestyrelsen, og er her valgt som kontaktperson til både vores Europapolitiske Udvalg og Internationale Udvalg, og derudover medlem af European Left’s Executive Board.
Jeg har været meget aktiv i spørgsmålet om øen Egholm, Amager Fælled og Lynetteholmen, hvor naturen og biodiversiteten står under massiv angreb, og hvor antallet af biler står til at blive forøget. Her synes jeg især vi i højere grad skal sætte fokus på klasseperspektivet, og den frie og lige adgang til naturen, som er med til at øge vores alles livskvalitet. Da det er langtfra alle der har råd til hus med stor have, eller et sommerhus udenfor byen.”
Sinem Demir