Enhedslisten Gribskovs kandidater til Kommunalvalget 21. november 2017

Vi er rede til at kæmpe for miljø og mennesker i Gribskov

På Enhedslisten møde d. 3. maj, blev listens første 5 kandidater til byrådsvalget i november valgt.
Samtidig var der enighed om, at vi fortsat skal sætte mennesket og miljøet i centrum for vor politik.
Enhedslisten har i den nuværende byrådsperiode fået sat aftryk en række steder.
Blandt andet vedrørende miljøet, ansættelsen af en borgerrådgiver og på en skærpelse i kommunens indkøbspolitik i forhold til social dumping.
Men Gribskov har brug for en skærpet profil til venstre i byrådssalen, til at dæmme op for yderligere udliciteringer og andre liberale tiltag, der generelt vil undergrave enhver form for velfærd, hvis de bliver ført ud i livet.
Derfor er det vigtigt at styrke liste Ø d. 21. november.

PS. 3 bonus kandidater stiller også op.

Opstillede er:
1. kandidat, Michael Hemming Nielsen:

58 år. Bor i Gilleleje Faglig sekretær i 3F Frederiksborg.

Nu er den første valgperiode slut og jeg har fået megen erfaring med, som bagage til byrådsarbejdet 2018-22. Hvis I giver mig et par makkere med ind i byrådssalen, kan vi bedre få sat vore aftryk på den politik der bliver ført i Gribskov.

Vi trænger til et opgør med den liberalistiske politik der i mange år har været kommunens kendetegn. Jeg er klar til nok en periode i byrådet.

2. kandidat, Kurt Schimmell:

Jeg er 67 år, bor i Dronningmølle. Pensionist. Har arbejdet i fagbevægelsen i 28 år. De sidste 13 som kursuskonsulent for Socialpædagogerne.

Drivkraften bag mit arbejde for Enhedslisten, er min sociale indignation. Vi skal give vore daginstitutioner og skoler de resurser der skal til, for at alle børn og unge får en uddannelse. Vores ældre skal have den støtte de har behov for, uanset manglende formue og pensioner. Vi skal beskytte og forbedre vores miljø og fremme kulturen og kunsten i kommunen.

3. kandidat, Peter Marqvart Otzen:

Familiefar, 47 år, født i Helsingør og opvokset i Græsted Gilleleje kommune. Tidligere meget sportsaktiv, som både spiller og træner i forskellige foreninger i Gribskov kommune.

Særlige interesseområder: Arbejdsmarkeds. Og socialpolitik.

 

 

 

 

 

4. kandidat, Arne Würgler: Dronningmølle.

Sanger. Fhv. formand for sangskrivere og musikere.

 

 

 

 

 

 

 

5. kandidat, Tanya Høgsbro:

Jeg er 46 år og mor til en fantastisk dreng på knap 8.

Jeg brænder for at forbedre forholdene for børn, unge og gamle her i Gribskov, da jeg desværre oplever, at ikke alle får den omsorg de har behov for og ret til i et velfærdssamfund som det danske. Vi vil arbejde for et børne-, unge- og ældreområde, vi kan være trygge ved og stolte af.

Derudover har vi en fantastisk natur her i Gribskov, som vi bør passe på. Jeg vil derfor også arbejde for et bæredygtigt land-, skov- og havbrug samt kystsikring, så vi kan bevare den skønne natur og vores smukke kyststrækninger.

Bosat i Søborg.

 

Bonus kandidater:

6. kandidat, Jørgen Strøm:

65 år. Pensioneret elektriker, efter ca. 10 år i Radius/Dong Energy, 4 år som faglig sekretær i Dansk El-Forbund Nordsjælland og godt 25 år som elektriker på Hillerød Sygehus mv.

Bosat i Tisvildeleje.

 

 

 

7. kandidat Lisbeth Havemann:

66 år. Pensioneret socialrådgiver, der i dag er engageret i det frivillige sociale  arbejde i Gribskov Kommune.

Bosat i Tisvildeleje.

 

 

 

 

8. kandidat Christine Scherfig

Billedkunstner.

Indvalgt i det nu nedlagte Gribskov Kunstråd.

Bosat i Græsted.