Hvad sker der med vores vandmiljø?

Selvom tidligere minister Eva Kjær Hansen ( EKH) kom med falske tal om landbrugsreformen, blev den alligevel vedtaget. For hvis man er liberalister skal danske landmænd selvfølgelig have lov til at bruge sprøjtegifte og kemikalier på markerne, og have ret til at ødelægge vores natur og drikkevand? Landmænd er grundlæggende som folk er flest, men at regeringen nu giver folk grund til at hade og afsky dem, er helt en V-DF-LA-K beslutning. Penge og sygdom vs. ren natur og økologi. Det kommer til at give landbruget et kraftigt bagslag. Regeringens støtte til landbruget er meget kortsigtet, i stedet er brug for en fælles holdning og hjælp til de landmænd der sidder i saksen. Økologiske landmænd klarer sig bedre, så fjern landbrugsstøtten, forbyd sprøjtegifte og kemikalier. De landbrug som ikke kan klare sig må lukke. Find en anden beskæftigelse, hvis I ikke kan få det til at køre uden at tage livet af os andre.
Jeg opfordrer af kommunalbestyrelsen til at forbyde sprøjtning på områder, som kan forringe vores drikkevand og natur. Tænk langsigtet.

Jørgen Flyr
Enhedslisten
Krebs-Kjæret 4, Udsholt,
3230 Græsted