Enhedslistens Hav- og fiskeripolitik

Kære Jørgen, bestyrelse og alle medlemmer i Gribskov!

Takket være en kæmpe indsats fra Michael og opbakning fra Gribskov afdeling, er Enhedslistens seminar om hav- og fiskeripolitik blevet afviklet den 5. april, med 23 deltagere fra Skagen til Bornholm, repræsenterende mange afdelinger og mange baggrunde, lige fra biologer til erhvervsfiskere. Der kom mange værdifyldte indlæg og en livlig debat. Stemning var god og konstruktivt hele vejen igennem.
Jeg har samlet de forslag og tanker der blev luftet i løbet af dagen og flettet dem inde i det vedhæftede udkast, som jeg fremlægger for miljøudvalget på Christiansborg imorgen. Jeg melder tilbage om det videre skæbne af Gribskov afdelings første landsdækkende begivenhed.
KH
Peter

OBS. Og ikke mindst Peters store arbejde – se vedhæftet fil. Kh. Jørgen

kære alle-
Igår aftes, den 24 april, var der enstemmig enighed i de fremmødte medlemmer af enhedslistens miljøudvalg om at det principprogramudkast for hav og fiskeripolitik der kom ud af det seminar som Gribskov afdeling var vært til om emnet, skal færdiggøres og sendes til Hovedbestyrelsen, med udvalgets anbefaling om at det skal være Enhedslistens politik på området!
Der mangler nogle konkrete handlingsforslag, som Maria Gjerding vil skrive og nogle uddybninger af lovgivningen, som Hanne Winther fra Greenpeace vil hjælpe med, men ellerser både programmet og baggrundsanalysen vedtaget som det står nu. Det var en fantastisk oplevelse for mig, at se resultatet af flere års arbejde, og jeg vil endnu en gang sige tak til afdelingen for jeres støtte!
KH
Peter Eckardt

Vedtaget: Enhedslistens Hav-og fiskeripolitik