Valgmøde Annisse Forsamlingshus

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 25/10/2017
20:00 - 22:30

Lokation
Annisse Forsamlingshus

Kategori Ingen Kategori


Annisse Lokalråd inviterer en politiker fra hvert af de partier, som opstiller til kommunevalget i Gribskov Kommune, til at deltage i en paneldiskussion ved et vælgermøder i Annisse Forsamlingshus, onsdag den 25. oktober 2017 klokken 20.00.

Vælgermødet afholdes i et samarbejde mellem Annisse Lokalråd og Annisse Forsamlingshus, og mødet er i forlængelse af fællesspisningen onsdag den 25. oktober kl. 18.30. De politikere, som sidder i panelet, inviteres til at deltage i fællesspisningen. Vælgermødet forventes at starte ca. kl. 20.00 og slutte omkring klokken 22.30.

Ved de tre foregående kommunevalg afholdt vi også vælgermøde. Det er vores erfaring, at der er stort fremmøde, god spørgelyst og ikke mindst en positiv og hyggelig stemning. Spørgerne fokuserede naturligvis på det lokale, men der var også mange spørgsmål om det politiske arbejde i kommunen i almindelighed. Da Annisse Lokalråds Klima- og Energigruppe arbejder med klimatilpasning af landsbyen, kommer der nok også spørgsmål om klima, miljø og energi.

Hver deltager fra partierne vil få lejlighed til at komme med et kort oplæg, inden vælgermødets deltagere stiller spørgsmål. Som afslutning på aftenen vil politikerne få mulighed for at komme med en kort afsluttende bemærkning. Aftenens ordstyrer vil være Jette Haugaard, formand for Annisse Lokalråd.

Nyt: 

Indledende spørgsmål:

Hvad vil I gøre for at bevare og beskytte eksisterende stier (cykelstier og vandrestier).

Når alle har svaret ( hver kandidat får 2 min.), så er der almindelige spørgsmål fra salen.

Afsluttende spørgsmål:

Hvilke forslag har I til forbedring af dialogen mellem lokalsamfundene og rådhuset.

( hver kandidat får 2 min.)

Vælgermødet forventes at slutte mellem kl. 22-22.30.

Denne indbydelse er sendt ud til alle partier, som opstiller til kommunevalget i Gribskov kommune.

Annisse Lokalråd håber, at alle partier vil give tilsagn om deltagelse. Svar udbedes senest den 15. oktober 2017 til Jette Haugaard på e.mail haugaard@garbolund.dk eller på mobil 6142 3271.

Vi skal have oplyst navn på deltager, og om deltageren både er spisegæst og paneldebattør. Hvis andre partimedlemmer ønsker at deltage i fællesspisningen koster det kr. 70,-. Tilmelding 15. oktober på telefon 4828 6583 (Lone Vibe).

Michael Hemming Nielsen  repræsentere Enhedslisten.