Velkommen til vores nye folketingskandidat i Nordsjælland Aida Ammary

Aida Ammary kom på velkomst besøg hos Enhedslisten Gribskov den 26. oktober 2020 og skrev derefter på sit Facebook opslag:

“VI VIL HAVE BEDRE OFFENTLIG TRANSPORT! 🌱
Stor tak til Enhedslisten Gribskov, som inviterede mig forbi i går. Vi fik en snak om retspolitik, erhvervspolitik og ikke mindst det grønne. Vi er helt enige om, at der skal bedre offentlig transport ud i landet, og det glæder jeg mig til at kæmpe med de gode folk om ❤
Og så starter urafstemningen til KV21 jo om lidt, og dér vil jeg da selvfølgelig opfordre jer til at stemme på hele Nordsjællands Annie Hagel til Regionsrådet. Skarp og fornuftig på sundheds- og familiepolitikken🙌🏽
Stor tak for besøget og snakken, vi glæder os til samarbejdet og ser dig gerne snart som MF’er ❤

Aida Ammary:
“PORTRÆTINTERVIEW
Netavisen Pio ville gerne høre lidt om den “nye pige i klassen”, i forhold til min opstilling. Selvom overskriften er lidt overdrevet med at blive den nye Pernille Skipper (hvilket jeg på ingen måde regner med eller har talt om), og mit en-måneds medlemskab af Radikale Venstre, fordi jeg syntes, der var en sej, minoritetsetnisk kvinde, der lignede mig (men som jeg hurtigt fandt ud af, slet ikke stemte overens med mine økonomiske og fordelingspolitiske prioriteringer), så kan man læse lidt om mig her 😂