Fremgang eller tilbageskridt med DF?

Som mange selvfølgelig ved, kommer flygtningene ikke her for at tage vores velfærd, men fordi de flygter for vore bomber.
Ugeposten bragte sidste uge et indlæg under overskriften “Stor fremgang til Dansk Folkeparti”. I indlægget gøres flygtningepolitikken til en “katastrofe” og “ødelæggende for samfundet” med “positiv særbehandling af flygtninge” som DF i stedet finder “bør afvises ved grænsen”. Endelig fremgår at flygtningene “undergraver kommuneres mulighed for at yde borgerne den sociale sikkerhed der har været gældende”.
Disse holdninger ser jeg som et udtryk for tilbageskridt uden mindste hold i virkeligheden. DF må da betyde Dansk Fattigdomsparti, sådan som de kører den ind med hykleri og desperat knævrer om flygtninge. For det sker samtidig med at de afklædes i at gøre grin med deres vælgere med indførelse af kontanthjælpsloft.

Tal fra beskæftigelsesministeriet viser, at enlige forsørgere på kontanthjælp med 2 børn mister 36.000 kr. årligt i rådighedsbeløb, fordi de bliver skåret i boligydelse osv. Det på trods af at DF forud for folketingsvalget lovede ikke at ville skære i kontanthjælpen. DF og regeringen hævder at det vil få arbejdsløse til at tage jobs, med dette vælgerbedrageri er jo fuldstændig ude af proportioner. Jeg kalder det socialt bedrageri, når DF i strid med valgløfter fjerner folks sociale sikkerhed og giver flygtningene skylden.
Jørgen Flyr
Krebs-Kjæret 4, Udsholt
3230 Græsted