Venstre vil Vækst – siger de

Havde forsommeren været lidt bedre, kunne man have undskyldt Kim Valentin og Venstre med solstik.

Desværre tror jeg de mangler visioner og indsigt.

Venstres bud på vækst er nulvækst og tilbagegang. Venstres bud er besparelser og skattelettelser.

Skal vi sikre vækst i kommunen, skal vi kunne tiltrække nye borgere. Borgere der pendler og bringer skattekroner hjem til kommunen. Borgere der gerne vil bo godt i Gribskov, mens de arbejder i Hillerød, København eller nogle af de andre byer i nærområdet, der har en kraftig udvikling.

Skal det sikres skal ordentlige trafikforhold sikres. Først og fremmest ordentlige offentlige trafikforhold, så vores nye borgere ved at deres børn kan komme frem til uddannelserne i fx Hillerød, der snart tilbyder alt undtagen universitetsuddannelser.

Samtidig skal de have en forventning om en god service for dem selv og deres børn i daginstitutioner og folkeskoler.

Kan vi tiltrække disse borgere, kan vi muligvis også få gang i den let industri vi mangler og få udbygget vores arbejdspladser i industriområderne i Græsted, Gilleleje, Helsinge. Vi kan ikke bygge vor fremtid på turisme alene.

En sådan politik kræver investeringer frem for besparelser.

Med venlig hilsen
Michael Hemming Nielsen
Byrådsmedlem Enhedslisten Gribskov